Boek Onze Smultuin

Onze Smultuin

Claudia Reina schrijft over vijf bijzondere mensen, die ze leerde kennen op een open dag bij de biologisch-dynamische tuinderij Land en Boschzigt in ‘s-Graveland.

De vakantievriendinnen Lucia en Pien wonen samen met hun moeders in een huis met een heerlijke tuin. Puttend uit de herinneringen aan hun mediterrane vakanties maken ze een waar paradijs van hun tuin, die ze hun smultuin noemen. Op het erf staan fruitbomen en er is een moestuin.

De vier dames hebben het altijd over lekker eten en grijpen elke gelegenheid aan om elkaar heerlijke gerechtjes met producten uit eigen tuin of van biologische markten voor te zetten. Dan is er ook nog Dennis, de tuinman. Hij komt af en toe helpen en noemt de dames zijn Olijfjes omdat ze zo Italiaans overkomen.

Dat Italiëgevoel komt terug in de heerlijke recepten. Het boek voert de lezer mee langs inspirerende recepten als Piens herfsttaarten, Anna’s winterfavorieten, Jets verse lentetheeën en Lucia’s zomerse liflafjes, samen met de tuintips van Dennis.
Onze smultuin is een heerlijk tuin- en smulboek vol recepten en verhalen, geïllustreerd met prachtige foto’s in een bijzondere, luxe uitgave.

Dit boek is uitgegeven door Fontaine uitgevers en koste  € 17,95, 
ISBN 978 90 5956 313 1.
Het boek is vierkant, 21 x 21 cm en Japans gebonden, zodat het plat opengeslagen kan worden en de foto’s optimaal tot hun recht komen.

Exclusief nu bij mij te koop voor € 10 inclusief verzendkosten in Nederland: Bestelling via email.Boek Onze Smultuin

This web page was made with Mobirise templates