Vragen?

Heb je een vraag? En staat die hieronder niet beantwoord? Stuur dan gerust een email.

  1. HOE GAAT BESTELLEN? - dat is altijd via email en met betalingsverplichting (inclusief 9% BTW). Je krijgt dan een antwoord met factuur waar alle betalingsgegevens instaan. (Geen reactie per e-mail van SMULTUIN ontvangen? Kijk dan s.v.p in je spamfolder ). Zodra je hebt betaald, krijg je je bestelling per email met een link via wetransfer (binnen 7 dagen te openen). Je hoeft geen account aan te maken, gewoon downloaden en opslaan op je computer zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Is de link verlopen, stuur dan een email, dan krijg je een verse link. Het jaarabonnement stopt vanzelf.
  2. MAKKELIJK LEESBAAR OP PC, IMAC, TABLET, IPAD? - de eBooks en het eMagazine  zijn een .PDF en bevatten een automatische index en paginazoeker dmv het vergrootglassymbool. Er kan ook een bladwijzer worden aangemaakt en onderin zie je een balk met alle pagina’s, zodat je sneller kunt doorbladeren. 
De vetgedrukte woorden verwijzen via een linkje naar meer informatie. 
  3. BOEKEN EN BOEKRECENSIES - Kan ik bij jou ook de boeken bestellen die je recenseert?  Nee, dat kan niet. Je kunt rechtstreeks bij de uitgever bestellen via de linkjes in de recensie (oranje gekleurd) kom je vanzelf daar terecht. Of loop even langs jouw favoriete boekhandel.
Boek Onze Smultuin

Made with Mobirise web page software